WELKOM BIJ DANSSCHOOL MIZOU

Dansschool Mizou is gevestigd in Utrecht en staat voor kwaliteit, een goede sfeer en dansplezier voor elk niveau. We bieden verschillende danslessen aan, workshops en optredens. In onze danslessen is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht, (technische) ontwikkeling en je heerlijk kunnen uitleven. Kijk onder het kopje ‘Lesinformatie’ voor meer informatie.

Passie voor dansen
Dansschool Mizou is opgericht vanuit passie voor dansen, lesgeven en theater maken. Met een groep een mooie dans maken en toewerken naar een theatervoorstelling is hetgeen waar wij veel plezier aan beleven en energie van krijgen. Elk jaar zijn we weer een stukje gegroeid en daar zijn we ontzettend trots op. Er wordt in de lessen hard gewerkt en met toewijding gedanst en er hangt een fijne sfeer waar iedereen zichzelf in kan zijn.

Danslessen
De danslessen beginnen vanaf 16 jaar. Er is een brede keuze in lessen, zoals: modern, modern-Jazz en klassiek ballet.

Lesrooster
Onder het kopje lesrooster vind je ons brede aanbod aan leuke danslessen.
Wij houden rekening met de zomervakantie, de kerstvakantie en de feestdagen.

Voorstellingen
Het dansseizoen wordt elk jaar in juni afgesloten met een voorstelling in een theater. Alle leden van dansschool Mizou staan op toneel en laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Daarnaast heeft Mizou een dansgezelschap dat op projectbasis werkt en verschillende optredens verzorgd door het jaar heen. Dit gezelschap heeft onder andere opgetreden op de opening van het nieuwe station Utrecht Centraal en meerdere keren op de culturele zondag gestaan. Deelname aan het gezelschap is op uitnodiging. Tijdens de afsluitende voorstelling van het seizoen zal het gezelschap ook een aantal choreografieën laten zien.

Proefles
Wil je een proefles komen doen? Vul dan het proefles formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Je kunt op elk moment in het jaar een proefles bij ons volgen of instromen in de lessen.