WELKOM BIJ DANSSCHOOL MIZOU

Dansschool Mizou is gevestigd in Utrecht en staat voor kwaliteit, een goede sfeer en dansplezier voor elk niveau. De docenten zijn zeer ervaren en professioneel en zorgen voor individuele aandacht en veelzijdige lessen. We bieden verschillende danslessen aan voor jong en oud, workshops, optredens en kinderfeestjes. In onze danslessen is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht, (technische) ontwikkeling en je heerlijk kunnen uitleven. Kijk onder het kopje ‘Lesinformatie’ voor meer informatie.

Passie voor dansen
Wij zijn dansschool Mizou begonnen vanuit onze passie voor dansen, lesgeven en theater maken. Met een groep volwassenen of kinderen een mooie dans maken en toewerken naar een theatervoorstelling is hetgeen waar wij veel plezier aan beleven en energie van krijgen. Elk jaar zijn we weer een stukje gegroeid en daar zijn we ontzettend trots op. Er wordt in de lessen hard gewerkt en met toewijding gedanst en er hangt een fijne sfeer waar iedereen zichzelf in kan zijn.

Danslessen voor kinderen en volwassenen
Kinderen zijn al vanaf hun derde jaar welkom bij Dansschool Mizou. Bij de kinderdanslessen wordt er gewerkt vanuit de belevingswereld van de kinderen, dit komt terug in de muziek en de bewegingen die gebruikt worden tijdens de lessen. De kinderlessen vinden op woensdag- en vrijdagmiddag plaats. De volwassen lessen beginnen vanaf 16 jaar. Voor de volwassenen is er een brede keuze in lessen, zoals: modern, modern-Jazz, klassiek ballet en binnenkort ook salsa.

Lesrooster
Onder het kopje lesrooster vind je ons brede aanbod aan leuke danslessen.
Voor de volwassenen houden wij rekening met de zomervakantie, de kerstvakantie en de feestdagen. Voor de kinderlessen houden we de schoolvakanties regio Utrecht aan.

Voorstellingen
Het dansseizoen wordt elk jaar in juni afgesloten met een voorstelling in een theater. Alle leden van dansschool Mizou staan op toneel en laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Daarnaast heeft Mizou een dansgezelschap dat op projectbasis werkt en verschillende optredens verzorgd door het jaar heen. Dit gezelschap heeft onder andere opgetreden op de opening van het nieuwe station Utrecht Centraal en meerdere keren op de culturele zondag gestaan. Deelname aan het gezelschap is op uitnodiging. Tijdens de afsluitende voorstelling van het seizoen zal het gezelschap ook een aantal choreografieën laten zien.

Proefles
Wil je een proefles komen doen, of je dochter of zoon opgeven voor een proefles? Vul dan het proefles formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Je kunt op elk moment in het jaar een proefles bij ons volgen of instromen in de lessen.